Lav Julens Hit – Lækker og cremet Ris a la mande! 

Ingredienser:

– 125 g. grødris
– 1 dl. vand
– 10 dl. sødmælk
– 1 vanillestang
– 75 g. smuttede mandler
– 2.5 dl piskefløde
– 75 g. sukker

Fremgangsmåde:
1. Åben vanillestangen og tag kornene ud.
2. Bring vandet i kog og tilsæt ris samt vanillestangen.
3. Kog vand, ris og vanillestangen i et par minutter.
4. Tilsæt mælk og bring retten i kog under omrøring.
5. Kog grøden ved svar varme i ca. 60 min.
6. Tag vanillestangen op og afkøl grøden.
7. Hak mandlerne (gem en hel) og tilsæt dem sammen med sukker i den afkølede grød.
8. pisk til sidst fløden stiv og rør forsigtet i massen.

– smag til med sukker

(Visited 5,184 times, 1 visits today)