Traditionel og lækker kanel kage – følg denne opskrift og opnå et velsmagende resultat.

Ingredienser:

Kagen:
– 400 g. mel
– 400 g. sukker
– 125 g. smeltet magarine- 4 tsk. kanel
– 2 tsk. natron
– 1/2 l kærnemælk

Glasuren:
– 250 g. flormelis
– 50 g. margerine
– 4 spsk. varm stærk kaffe
– 2 tsk. vanilje
– 1 spsk. kakao

Fremgangsmåde:
1. Margarine og sukker blandes sammen med kærnemælken.
2. Bland melet med natron og kanel og sigt det i dejen og rør den grundigt.
3. Hæld dejen i en bradepande foret med bagepapir og bag den ved 200° i ca. 30 min.
4. Glasuren smeltes sammen i en gryde til sukkeret er smeltet og den er tynd.
5. Lad kagen afkøle og hæld derefter den varme glasur på.

(Visited 10,596 times, 1 visits today)