Nem og sund aftensmad på kun 15 minutter.


Ingredienser:
– 4 stk. hvide asparges
– 400 g. grønne asparges

– 2 skiver rugbrød, i tern
– 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
– 100 g. rejer

– 1 lille bundt dild

– Havsalt
– 2 spsk. koldpresset rapsolie
– 4 dl minimælk
– Hvid peber, friskkværnet

Fremgangsmåde:
1. Skræl de hvide aspargeser og skær enderne til.
2. Skær de grønne asparges groft.
3. Kom de hvide asparges i en gryde, og hæld kogende vand, et drys salt og rapsolie over.
4.  Kog dem i 5 minutter, kom de grønne ved, og lad dem koge med de sidste 2 minutter.
5. Tag 3 grønne hoveder op, og skær 3 hoveder af de hvide og læg dem til side.

6. Blend de resterende asparges med mælk.
7. Varm suppen op og tilsæt salt og peber.
8. Rist rugbrødstern på en pande med olivenolie og lidt salt.
9. Anret suppen med asparges­hoveder, rejer, rugbrødstern og dild.
Retten er tilpasset til 2 personer.
(Visited 3,092 times, 1 visits today)